Cu Adriana Petre - wedding planner cu experiență de 9 ani în cadrul agenției Creatorii de Nunți

Meriți și Tu O Nuntă Minunată și
Fără Stres Emoțional și Financiar

Webinarii live gratuite

Webinarii live gratuite

3 Webinarii Gratuite

Ultimul webinar are loc:

  • Joi, 25 iunie
  • Ora 19:00
Zile
Ore
Minute
Secunde

La finalul celor 3 Webinarii Gratuite:

1. Vei știi cum să calculezi corect și să respecți bugetul nunții

2. Vei avea informațiile necesare depășirii acestei situații incerte în care ne aflăm datorită pandemiei COVID-19

3. Vei știi ce să faci și ce să nu faci în Ziua Nunții tale

 

4. Nu vei mai fi surprins de costuri neprogramate pentru nunta

5. Vei știi cum să cauți și cum să alegi corect furnizorii potriviți nunții tale

6. Vei învăța să îți organizezi nunta folosind o metodă dezvoltată pe parcursul a 9 ani de zile și testată cu sute de cupluri fericite

 

Urmareste Recapitularea Webinarului 1 si 2 - Bugetul Nuntii si Programul din Ziua si Seara Nuntii

Vizioneaza doua dintre cele mai importante aspecte discutate in primele doua webinarii. Video-ul de mai jos are doar 20 de minute, dar te poate salva de la multe zile de neclaritati, discutii in contradictoriu si bani aruncati pe fereastra. 

Vino Joi, 25 Iunie ora 19:00 la cel de-al treilea si ultimul Webinar Live Gratuit din seria Nunta Fara Stres ca sa imi poti pune specific intrebarea ta legata de NUNTA TA. 

In plus, cei prezenti LIVE la Webinarul de joi vor putea participa la un concurs cu un voucher de 100 euro, ce va putea fi folosit pentru serviciile agentiei Creatorii de Nunti.

Te astept!

Adriana

Webinar 1 - Cum ajung cele mai multe nunti să eșueze financiar?

  • Joi, 18 iunie
  • Ora 19:00

Descoperi problema generală legată de Bugetul Nunții

Afli cum să aproximezi corect toate costurile necesare Nunții tale

Înțelegi cum au reușit cuplurile care au urmărit metoda propusă de mine să nu piardă bani din nuntă

Descoperi pașii principali ai organizării nunții tale

Webinar 2 - Ce să NU faci în Ziua Nunții ca să eviți certuri în familie, agitație, nervi, anxietate și lacrimi (le acceptam doar pe cele de fericire).

  • Luni, 22 iunie
  • Ora 19:00

Afli de ce Ziua Nunții mele a fost un dezastru

Descoperi instrumentul folosit de mine, în cei 9 ani de organizat nunți, pentru a avea sub 10 invitați care să nu vină în ziua nunții

Înveți cum să faci programul din ziua nunții astfel încât nunta ta să fie “nunta anului” printre prietenii tăi

Discutăm toate cele de mai sus și în condițiile pandemiei mondiale COVID-19. Cum vom adapta nunțile pentru perioada #postcovid

Webinar 3 - Organizeaza totul în DOAR 2 luni și apoi stai relaxat până la nuntă!

  • Joi, 25 iunie
  • Ora 19:00

Trecem, pe rând, prin cele 6 etape necesare organizării unei nunți fără eșec (financiar și emoțional)

Recapeți plăcerea de a organiza propria ta nuntă

Descoperi cum e să traiesti o viață în care nu apar non-stop probleme legate de nuntă

Afli secretul ca VOI să fiți relaxați în ziua nunții

Primești instrumente practice și aplicații de organizare nuntă, pe care le poți folosi imediat după ce se termină webinarul LIVE

Vrei să îți păstrez un loc la ultimul webinar?

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ai prieteni care ar putea fi interesați de webinarii?

Share on facebook
DISTRIBUIE

Eu sunt Adriana Petre, Wedding Planner.

În 2010 am organizat prima nuntă, nunta mea. Însă aceea nu a fost nici pe departe prima nuntă organizată fără stres.

Am organizat-o bine, dar efectiv după ureche. Credeam că dacă am noțiuni de manager de proiect, nunta va fi floare la ureche. Ei bine, toată perioada de organizare, ziua și seara nunții am avut parte neîncetat de surprize – doar cateva plăcute, restul… nu doresc nimănui să trăiască astfel de momente.

Ziua Nunții a fost un dezastru – am vorbit la telefon pe scările bisericii, până în ultimul moment. Corul cânta “Vino mireasă, vino!” și eu nu mai veneam.
Eu rezolvam. Eu număram. Eu dictam la ce masă sunt x si y, încercând să rezolv probleme de ultim moment apărute la restaurant din vina managerului.
Eu trimiteam pe vărul mamei să aducă florile uitate de firma de flori la depozit. Și valul de probleme nu se termină aici.

Nu m-am bucurat de slujba de la Biserica pentru că îmi treceau prin minte toate problemele. Nici domnișoarele mele de onoare și nici verișoarele mele nu au fost alături de mine la slujbă pentru că cineva trebuia să refacă toată așezarea invitaților la mese – și nu erau decât 264. 🙂
Am avut mare noroc că le-am avut pe ele, că au vrut să ajute și ca erau descurcărețe. Însă aș fi dat orice să le am alături de mine în ziua nunții, nu să aranjeze, să verifice și să modifice lucruri fără de care nu s-ar fi putut desfașura nunta.

Efectiv nu am avut timp să mă bucur de emoțiile din ziua nunții mele.

Pentru mine asta înseamnă eșec.

La final, tare fericiți erau părinții noștri… crezând că am reușit să strângem ceva bani. Însa noi nu aveam TOATE costurile nunții înșirate într-un tabel. Așa că în următoarea săptămână m-am apucat să fac acest lucru. Din nou surpriză. Și așa cum ai intuit … neplacută.

Costurile depășeau “darurile” primite. Chiar considerabil.
Însă pentru ca noi am tot platit avansuri, în anul dinaintea nunții, în dimineața de după nuntă părea că suntem chiar pe plus. Însă nu eram. Chiar deloc.

Așa că a urmat încă un eșec, de data aceasta financiar.

La un an după nunta mea am deschis agenția Creatorii de Nunți și mi-am propus să ajut cât mai multe cupluri să treacă prin acest proces de organizare având toate etapele clare de la început, având o listă clară de costuri înainte să înceapă să semneze și să plătească furnizori și mai ales să aibă un aliat experimentat de partea lor.

M-am axat constant pe găsirea soluțiilor, nu pe blocajele aduse de probleme. Și mai mult decât atât pe crearea unui mediu fără stres pentru toată lumea implicată.

 

Iar acum vreau să îți fiu alături în această perioadă dificilă și incertă, să îți împărtășesc din experiența mea și din instrumentele practice pe care le folosim în agenția Creatorii de Nunți.

De aceea te aștept la seria de 3 webinarii gratuite.

COVID-19 este problema anului 2020. Nu este doar problema nunților. Ci este o problemă mondială.

 

Vom discuta cu siguranță și despre situațiile dificile în care te afli datorită acestei pandemii. Și în mod cert, în aceste webinarii, vei gasi soluția de care ai nevoie.

Însă, ne vom concentra energia în special pe metoda testată și verificată de a organiza o nuntă fără stres.

Pentru că dacă vei stăpâni această metodă pot să mai vină încă 10 valuri de carantină / pandemie pana la nunta ta, TU vei știi cum să le abordezi și vei știi care este decizia potrivită pentru nunta ta.

Te îmbrățișez și sunt de partea ta.
Te aștept!

BONUS

DOAR pentru cei prezenți la fiecare webinar live – sesiune de întrebări (voi) și răspunsuri (eu) dedicată special problemelor voastre apărute datorită pandemiei COVID-19.

Voi lua concret situația nunții tale și o vom întoarce pe toate părțile până când vei știi ce ai de făcut să pierzi cât mai puțini bani și timp.

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ai prieteni care ar putea fi interesați de webinarii?

Share on facebook
DISTRIBUIE